Doina Tudor și Gabriel Oprea, la Comisia juridică pentru a-și consulta dosarul

Doina Tudor și Gabriel Oprea, la Comisia juridică pentru a-și consulta dosarul

Doina Tudor (PNL) și Gabriel Oprea (UNPR) au venit marți la Comisia juridică a Senatului pentru a-și studia dosarul, ei urmând a fi audiați de senatorii juriști de la ora 15,30. Senatorul PNL Doina Tudor este însoțită de avocați. Șeful DNA a cerut săptămâna trecută sesizarea Senatului pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a acesteia, fiind acuzată de complicitate la luare de mită . Ea este anchetată în dosarul în care fostul său soț, Daniel George Tudor, este cercetat pentru luare de mită, la data faptei președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, ulterior vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară.

În cazul lui Gabriel Oprea DNA a cerut începerea urmăririi penale, în dosarul în care sunt cercetați foști șefi ai DIPI, fostul vicepremier fiind acuzat de abuz în serviciu , dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

În cazul în care senatorii juriști vor finaliza marți rapoartele în aceste două cazuri, ele vor fi discutate miercuri de plenul Senatului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...