Doliu la CFR Cluj: A murit Mircea Balaj. Mesajul clubului din Gruia

Doliu la CFR Cluj: A murit Mircea Balaj. Mesajul clubului din Gruia

CFR Cluj a devenit o forță pe plan intern, începând cu sezonul 2007-2008, când a fost câștigat titlul după o luptă dură cu echipa lui Gigi Becali. Până atunci, formația din Gruia a activat mai mult în eșaloanele inferioare. Între 1992 și 2002, deci înaintea promovării în Liga I – CFR a ajuns în Divizia A, la capătul sezonului 2003-2004 -, președintele ardelenilor a fost Mircea Balaj.

Așadar, un personaj mai puțin mediatizat în lumea fotbalului românesc, Mircea Balaj a făcut parte din viața CFR-ului, timp de un deceniu. Iar clujenii au anunțat, astăzi, trecerea sa în neființă printr-un comunicat trist.

Drum lin spre stele, Mircea Balaj! Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea la cele veșnice a fostului președinte al echipei noastre din perioada 1992-2002, Mircea Balaj. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!“, a scris formația din Gruia pe pagina de Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina