„Doliu reprimat. Te pierzi, te pierzi ușor, te pierzi în viață”

„Doliu reprimat. Te pierzi, te pierzi ușor, te pierzi în viață”

Ana Morodan a făcut noi dezvăluiri despre lupta sa cu dependența de pastile. Ana Morodan o făcut noi mărturisiri despre lupta sa cu dependența de antidepresive. Ea are acum trei dosare penale și rămâne plasată sub control judiciar, însă spune că nu regretă ceea ce s-a întâmplat pentru că toată această situație a ajutat-o să renunțe la lucrurile nocive din viața ei.

"Au trecut 3 luni de atunci. Am stat cu mine, mi-am revizuit valorile, mi-am conștientizat profund lipsa de scop. Eu de doi ani nu m-am mai regăsit în ceea ce făceam. Nu știam cum să mă opresc", a spus Ana Morodan.

Vedeta a dezvăluit că viața de infulencer a dus-o la dependența de pastile și anxietate pentru că a ajuns într-un punct în care nu mai știa cine este cu adevărat.

"E o luptă continuă între cine ești ca personaj. E complicat să uimești în fiecare zi, să livrezi poveste după poveste și nu mai știi cine ești", a spus Ana Morodan, scrie Realitatea.net .

Ana Morodan: Rămâi sclavul unor like-uri

"Totul este foarte fals, există multe nonvalori și rămâi sclavul unor like-uri. Dacă mă întrebi de ce nu m-am oprit...nu știu. Un motiv pentru care am început să consum Xanax este doliul reprimat. Eu n-am avut timp să-mi trăiesc doliul, eu aveam treabă. Te pierzi, te pierzi ușor, te pierzi în viață", a mai spus Morodan.

Recent, judecătorii au decis ca Ana Morodan să rămână sub control judiciar. Ea a cerut ridicarea măsurii după ce a fost trimisă în judecată, dar magistraţii i-au respins cererea. Reamintim că Ana Morodan a fost prinsă în luna martie de către polițiștii rutieri conducând cu permisul suspendat și fiind sub influența alcoolului și drogurilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”