Dolj: 13 bărbaţi din Calafat - reţinuţi, după ce au fost implicaţi într-un scandal în care au fost folosite bâte

Dolj: 13 bărbaţi din Calafat - reţinuţi, după ce au fost implicaţi într-un scandal în care au fost folosite bâte

Un număr de 13 bărbaţi din Calafat, judeţul Dolj, au fost reţinuţi, luni, pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi lovire sau alte violenţe, după ce, în urmă cu o săptămână, au fost implicaţi într-un scandal în care ar fi folosit bâte şi obiecte metalice.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, în acest caz au fost efectuate 12 percheziţii domiciliare, cei 13 fiind cercetaţi după ce, în urmă cu o săptămână, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei din aceeaşi localitate şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică, participând şi la o încăierare.

"De asemenea, aceştia ar fi lovit un bărbat, din aceeaşi localitate. Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe obiecte care ar fi fost folosite de bărbaţi la săvârşirea faptelor", a precizat IPJ Dolj.

Cele 13 persoane au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, iar în cursul zilei de marţi vor fi prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

2 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

3 Dezvăluiri BNR / Zborurile secrete cu tone de aur românesc la bord

4 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

5 Așa o fi?