Dolj: 23 de percheziţii într-un dosar de trafic de droguri şi criminalitate informatică; 3 persoane, arestate preventiv

Dolj: 23 de percheziţii într-un dosar de trafic de droguri şi criminalitate informatică; 3 persoane, arestate preventiv

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Craiova, au efectuat 23 de percheziţii în judeţele Dolj, Olt, Constanţa şi Tulcea, la persoane bănuite de trafic de droguri şi criminalitate informatică, în urma cărora trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Dolj, în urma activităţilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 137 de doze din staniol conţinând fragmente vegetale, dispozitive de mărunţire şi recipiente ce poartă urme de fragmente vegetale, cântare electronice de precizie, sisteme informatice, înscrisuri, carduri bancare şi 10.500 de lei.

"Şase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, a trei persoane. Ulterior, cele trei persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile. Acestea au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj", informează IPJ Dolj.

La acţiuni au participat poliţişti de la serviciile de combatere a criminalităţii organizate Olt, Gorj, Mehedinţi şi Tulcea, precum şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...