Dolj: 9 copii din Dăbuleni la spital, după ce sala de clasă a fost dezinfectată din cauza varicelei

Dolj: 9 copii din Dăbuleni la spital, după ce sala de clasă a fost dezinfectată din cauza varicelei

Nouă elevi de clasa a IV-a din oraşul Dăbuleni, judeţul Dolj, au fost transportaţi, miercuri, la spitalul din localitate, cu stări greaţă, vomă, iritaţii ale căilor respiratorii, după ce clasa în care învăţau a fost dezinfectată în urma varicelei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, starea copiilor este stabilă, iar unul dintre ei a fost trimis la Spitalul municipal din Craiova.

"La faţa locului se deplasează o autospecială de victime multiple şi o ambulanţă SAJ cu medic. Li se acordă primul ajutor medical de cadrele medicale de la spital, iar după o evaluare se va stabili dacă vor fi transportaţi la Craiova", a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Tot miercuri, un număr de 16 elevi de la şcoala din Daneţi, judeţul Dolj, au fost transportaţi la dispensarul din localitate, cu stări de rău, în urma unei posibile intoxicaţii cu substanţe de curăţenie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…