Dolj: Circa 300 de persoane protestează în Piața "Mihai Viteazul" din Craiova

Dolj: Circa 300 de persoane protestează în Piața "Mihai Viteazul" din Craiova

Circa 300 de persoane s-au adunat, miercuri seara, în Piața "Mihai Viteazul" din centrul Craiovei pentru protesta împotriva adoptării de către Guvern a proiectului de lege referitor la grațiere și a ordonanței de urgență de modificare a codurilor penale.

Protestatarii au început să se strângă în Piața "Mihai Viteazul" începând cu ora 17,00, iar la ora transmiterii acestei știri numărul celor prezenți era în jur de 300.

Aceștia poartă pancarte pe care se pot citi mesajele: "Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România. Jos Guvernul!", "Gratii, nu grațiere", "Jos Guvernul!", "Vrem anticipate", "Ați compromis onoarea unei istorii și a unui popor demn, mafioților!".

Manifestanții au huiduit și au fluierat în mai multe rânduri și au scandat "Dragnea, nu uita, România nu-i a ta", "Rușine, rușine, rușine să vă fie!", "DNA să vină să vă ia", "Hoții", "Jos Guvernul".

În jurul orei 18,30 continuau să vină persoane în centrul Craiovei, iar la fața locului sunt desfășurate mai multe forțe de ordine.

AGERPRES / (AS — autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?