Dolj: Circa 500 de persoane protestează în centrul Craiovei

Dolj: Circa 500 de persoane protestează în centrul Craiovei

Circa 500 de persoane se aflau, joi seara, în Piața "Mihai Viteazul" din centrul Craiovei, în jurul orei 19.00, la protestul împotriva adoptării de către Guvern a proiectului de lege privind grațierea și a ordonanței de urgență de modificare a codurilor penale.

Protestatarii au început să se strângă în Piața "Mihai Viteazul" începând cu ora 18.00. Aceștia purtau pancarte cu mesaje precum "Vrem abrogare: altă întrebare", "PSD — ciumă roșie", "Mai bine golan, decât activist, mai bine mort, decât PSD-ist", "Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România. Jos Guvernul!", "Gratii, nu grațiere", "Jos Guvernul!", "Vrem anticipate", "Ați compromis onoarea unei istorii și a unui popor demn, mafioților!".

La fel ca și miercuri seara, manifestanții au huiduit, au fluierat și au scandat lozinci antiguvernamentale, în timp ce mașinile care treceau pe strada A.I.Cuza claxonau în semn de solidaritate cu aceștia. Protestatarii au strigat, printre altele: "Demisia", "Dragnea, nu uita, România nu-i a ta", "Rușine, rușine, rușine să vă fie!", "DNA să vină să vă ia", "Hoții", "Jos Guvernul", "Abrogați și plecați", "La închisoare, nu la guvernare", "Ieșiți din casă, dacă vă pasă", "Justiție, nu corupție".

Pentru protestul de la Craiova nimeni nu a depus solicitare pentru autorizație la primărie, iar reprezentanți ai administrației locale au declarat pentru AGERPRRS că acesta "întrunește condițiile pentru a fi considerat unul spontan".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...