Dolj: Circulația pe podul Calafat-Vidin va fi închisă miercuri și vineri

Dolj: Circulația pe podul Calafat-Vidin va fi închisă miercuri și vineri

Traficul pe podul Calafat-Vidin va fi oprit miercuri, 31 mai, între orele 9:30 și 11:30, și vineri, 2 iunie, între orele 14:00 și 15:00, pentru lucrări de întreținere și reparație, a informat marți ITPF Giurgiu.

''Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, în data de 31 mai 2017, între orele 09:30-11:30 și în data de 2 iunie între orele 14:00-15:00, circulația pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă, pentru lucrări de întreținere și reparație. În acest interval de timp, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului'', se arată într-un comunicat al ITPF Giurgiu.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu informează participanții la trafic în zona podului Calafat-Vidin că va ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontieră și arterele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea și ieșirea din țară.

Totodată, ITPF Giurgiu recomandă celor care vor să iasă din țară să consulte aplicația Trafic Online disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro , care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...