Dolj: Cozi interminabile la benzinăriile din Craiova; unele staţii au închis şi au ridicat preţul la 9 lei/litru

Dolj: Cozi interminabile la benzinăriile din Craiova; unele staţii au închis şi au ridicat preţul la 9 lei/litru

La staţiile de benzină din Craiova s-au format, miercuri seara, cozi interminabile, după ce au apărut informaţii că preţul se ridică joi la 10 lei/litru.

Mai multe staţii de pe Calea Severinul au închis în jurul orei 19,30 şi au schimbat preţul la 9 lei/litru, atât la benzină, cât şi la motorină, creând nemulţumire în rândul şoferilor, iar unii angajaţi anunţau că de joi preţul va fi de 11 lei/litru.

"Avem combustibil, dar închidem pentru că se schimbă preţul la 9 lei, iar de mâine va fi 11 lei", a spus angajatul unei benzinării din Craiova când a fost întrebat de ce au oprit activitatea şi nu au mai permis accesul autoturismelor în incinta staţiei.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat că nu există motive reale pentru creşteri accelerate de preţuri în România. "Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă", a declarat Cărbunaru. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?