Dolj: Dosar penal pentru un pacient cu coronavirus care a distrus mobilier şi tehnică medicală la SJU Craiova

Dolj: Dosar penal pentru un pacient cu coronavirus care a distrus mobilier şi tehnică medicală la SJU Craiova

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat de 64 de ani, internat în secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, care a distrus mai multe bunuri de mobilier şi tehnică medicală din incinta spitalului.

De asemenea, acesta a lăsat apa să curgă în saloane, acţiunile de distrugere fiind motivate de faptul că ar fi fost supărat că s-a întârziat transferarea lui la alt spital, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în această dimineaţă, un bărbat de 64 de ani, din comuna Gogoşu, judeţul Dolj, pacient într-o unitate medicală din Craiova, ar fi distrus mai multe bunuri de mobilier şi tehnică medicală din incinta spitalului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare", a informat, luni, IPJ Dolj. AGERPRES / (AS - autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /