Dolj: Mitingul organizat de PSD pe 9 decembrie, la Craiova - autorizat de primărie

Dolj: Mitingul organizat de PSD pe 9 decembrie, la Craiova - autorizat de primărie

Mitingul organizat la Craiova de către PSD Dolj în data de 9 decembrie a fost autorizat de primărie și, potrivit anunțului postat pe rețelele de socializare de către organizatori, manifestarea a fost denumită "Hai la Universitate,/Să le spunem că #AJUNGE".

 Punctul central al mitingului, la care sunt așteptate să participe circa 30.000 de persoane din județul Dolj, va fi Universitatea din Craiova, de unde se va pleca în marș pe str.A.I.Cuza, până la intersecția cu Calea București, cu întoarcere pe Calea București — Universitate.

"Hai la Universitate,/Să le spunem că #ajunge/ cu abuzurile statului paralel!/ cu tupeul celor care reclamă România înaltelor porți!/ cu manipulările soroșiste!/ cu obrăznicia cu care vor să confiște votul!/ cu grupurile de interese care ne vor colonie!" este mesajul transmis de organizatori pe afișul evenimentului promovat de PSD Dolj pe pagina de facebook .

Mitingul se va desfășura în intervalul orar 15.00 — 17.30.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...