Dolj: Opt persoane implicate într-un scandal la Craiova au fost reţinute

Dolj: Opt persoane implicate într-un scandal la Craiova au fost reţinute

Opt persoane, cinci bărbaţi şi trei femei, toate din municipiul Craiova, au fost reţinute, vineri, pentru 24 de ore, după ce, în urmă cu cinci zile, au fost implicate într-un scandal pe stradă, în care s-au lovit reciproc, distrugând geamurile mai multor maşini.

Potrivit IPJ Dolj, cei opt sunt acuzaţi de infracţiunile de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"În fapt, cele opt persoane sunt bănuite că în seara zilei de 24 aprilie, în timp ce se aflau pe strada Bârseşti, din municipiul Craiova, s-ar fi lovit reciproc, incident în urma căruia ar fi fost distruse geamurile mai multor autoturisme, fiind tulburată ordinea şi liniştea publică. În urma percheziţiilor desfăşurate vineri de poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Craiova, au fost ridicate 43 de obiecte contondente, spray-uri iritant lacrimogene şi obiecte tăietor-înţepătoare. De asemenea, au fost puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul unităţii de poliţie pentru audieri. În urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea a opt persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, cinci bărbaţi şi trei femei, bănuiţi de comiterea faptelor", informează IPJ Dolj.

Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând ca în cursul zilei de 30 aprilie să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unor măsuri preventive.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al jandarmilor de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...