Dolj: Poliţia a amendat reprezentantul unui magazin din mall, unde sute de persoane s-au înghesuit la deschidere

Dolj: Poliţia a amendat reprezentantul unui magazin din mall, unde sute de persoane s-au înghesuit la deschidere

Reprezentantul unui magazin care s-a deschis, joi dimineaţa, în incinta Electroputere Mall din Craiova, a fost amendat de poliţişti cu suma de 5.000 lei, pentru neluarea măsurilor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, după ce sute de persoane s-au înghesuit pentru a prinde promoţiile.

Potrivit IPJ Dolj, poliţia s-a sesizat din oficiu cu privire la aglomeraţia din mall, unde mai multe persoane nu au respectat măsurile de distanţare fizică impuse în contextul stării de alertă, iar în urma verificărilor şi 19 clienţi au fost sancţionaţi cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de distanţare fizică.

"La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, care au stabilit că, în aceasta dimineaţă (joi dimineaţă n.r.), în incinta centrului comercial s-a deschis un magazin, fapt pentru care mai multe persoane s-au prezentat pentru a face cumpărături, fiind diverse promoţii. Având în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020, reprezentantului magazinului, un bărbat de 32 de ani, din Craiova, în calitate de organizator. De asemenea, au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de distanţare fizica", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Autorităţile recomandă cetăţenilor să evite aglomerările de persoane, să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie şi să nu se expună la riscuri. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...