Dolj: Poliţiştii l-au prins pe şoferul care a refuzat să oprească; acesta nu a fost rănit de focurile de armă trase

Dolj: Poliţiştii l-au prins pe şoferul care a refuzat să oprească; acesta nu a fost rănit de focurile de armă trase

Poliţiştii craioveni l-au prins vineri după-amiaza pe şoferul care a fugit după ce refuzat să oprească în trafic la semnalul oamenilor legii, care au tras după el mai multe focuri de armă.

IPJ Dolj a precizat că şoferul avea permisul de conducere suspendat, iar acestea nu a fost rănit, aşa cum s-a presupus iniţial.

"Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, în timp ce executau, vineri, serviciul de supraveghere şi control al circulaţiei pe bulevardul Ştirbei Vodă din Craiova, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism. Şoferul a refuzat să oprească, poliţiştii reuşind însă să observe că la volan era un bărbat, despre care existau date că are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. S-a procedat la urmărirea şoferului până în cartierul Catargiu, unde au fost executate mai multe focuri de armă, cel în cauză reuşind să fugă, după ce a abandonat maşina cu care se deplasa", precizează IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, şoferul a fost prins vineri seara - un bărbat de 45 de ani din Craiova, care a fost identificat şi audiat, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu a fost rănit. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

3 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

4 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

5 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene