Dominic Fritz, la MAI pentru a atrage atenţia asupra fluxului de migranţi din Timişoara

Dominic Fritz, la MAI pentru a atrage atenţia asupra fluxului de migranţi din Timişoara

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a venit la Ministerul Afacerilor Interne pentru a discuta cu ministrul Lucian Bode despre problema migranţilor care vin din Serbia şi vor să treacă ilegal graniţa cu Ungaria.

"Vreau să atrag atenţia asupra faptului că noi avem acum peste două treimi din aceşti migranţi care sunt înregistraţi la Timişoara. Mulţi dintre ei revin la Timişoara după ce sunt cazaţi în centre peste tot în ţară, pentru că din Timişoara speră să plece mai departe. Aşa că Timişoara este oraşul care suportă consecinţele acestui fenomen şi eu o să am o discuţie cu domnul ministru despre cum putem să combatem ca naţiune acest fenomen, pentru că noi ca oraş nu putem să rezolvăm această problemă naţională", a declarat, marţi, Dominic Fritz, în faţa MAI.

El a precizat că există o zonă în jurul Gării de Nord din Timişoara unde sunt zeci de migranţi care nu au unde să stea şi acest lucru creează şi o problemă socială.

Primăria Timişoarei a plasat în carantină, în numai două săptămâni, peste 1.000 de străini care au vrut să ajungă ilegal în ţara noastră. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor