Donald Trump este de părere că Oprah Winfrey nu va candida la Casa Albă

Donald Trump este de părere că Oprah Winfrey nu va candida la Casa Albă

Preşedintele american, Donald Trump, a afirmat marţi că o apreciază pe Oprah Winfrey, dar convingerea sa este că ea nu va candida la Casa Albă, relatează AFP.

"O cunosc foarte bine (...) O apreciez", a afirmat Donald Trump, întrebat în legătură cu eventualele ambiţii politice ale actriţei, producătoarei de film şi televiziune şi directoarei postului de televiziune OWN (Oprah Winfrey Network).

"Nu cred că va candida", a adăugat el zâmbitor.

Donald Trump vorbeşte frecvent despre "cei şapte ani" care i-au mai rămas la putere, iar echipa sa nu face niciun secret din dorinţa acestuia de a candida în 2020 pentru un nou mandat.

Discursul rostit de Oprah Winfrey duminică seară în cadrul Globurilor de Aur a readus în atenţie zvonurile - vechi - cu privire la o eventuală candidatură la Casa Albă a celei care a fost prima femeia de culoare ce a cunoscut succesul în televiziune şi a ridicat în jurul numelui său un adevărat brand.

În faţa uni public entuziast, ea vorbit despre două eroine din lupta pentru drepturi civile în Statele Unite, Rosa Parks şi Recy Taylor, şi a anunţat că se văd ''zorii unei noi zile'' pentru fete şi femei.

Numeroase personalităţi au fost de părere această declaraţie de nouă minute reprezintă un punct de cotitură în viaţa publică a lui Oprah Winfrey, reacţii preluate cu entuziasm de întreg Hollywoodul.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?