Donald Trump l-a imitat pe Joe Biden în primul miting de campanie: „Unde merg?” VIDEO

Donald Trump l-a imitat pe Joe Biden în primul miting de campanie: „Unde merg?” VIDEO

Donald Trump a promis că actualul președinte va fi „zdrobit” în alegeri și spune că SUA sunt o țară cufundată în criminalitate și violență.

Donald Trump este în campanie FOTO EPA-EFE

Donald Trump nu a pierdut ocazia ca în primul său miting de campanie, desfășurat joi la New Hampshire, să-l ridiculizeze pe președintele Joe Biden făcând trimitere la „senilitatea” actualului președinte, una dintre acuzațiile aduse des de către republicani.

„Unde merg? Pe unde să merg? Unde este ieșirea?” a spus Trump pe scenă, imitându-l pe Biden care a avut, în trecut, un astfel de moment de confuzie.

„Vom recâştiga Casa Albă”, a spus joi Donald Trump în faţa alegătorilor săi din New Hampshire. Acesta s-a angajat să-l „zdrobească" pe preşedintele Joe Biden - a cărui candidatură tocmai a fost oficializată .

Donald Trump nu a avut cuvinte suficient de dure pentru a denunţa bilanţul succesorului său: o ţară cufundata în violenţă şi criminalitate, zdrobită de inflaţie, unde băncile „se prăbuşec”.

Trump (76 de ani) l-a atacat şi pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, cel mai important rival al său la învestirea republicană în alegerile prezidenţiale, dar care nu şi-a anunţat încă candidatura.

În 2024, americanii vor avea de ales între „succes şi eşec”, „securitate sau anarhie”, „prosperitate sau dezastru”, a estimat el pe un ton grav.

Fostul lider de la Casa Albă a organizat primul său miting de campanie după acuzarea sa istorică de către un tribunal din New York.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia