Donald Trump poate fi operat pe inimă într-un joc pe calculator

Un joc pe calculator permite celor care doresc să efectueze o intervenție chirurgicală pe cord politicianului american Donald Trump și să decidă dacă acesta are o inimă de piatră sau de aur, scrie vineri BBC.


O actualizare a jocului ''Surgeon Simulator'' realizată de designerul britanic de jocuri Bossa Studios a fost lansată joi pe platforma de jocuri online Steam.

Jucătorii câștigă jocul realizând cu succes un transplant de inimă politicianului care și-a asigurat nominalizarea republicană în cursa pentru Casa Albă. De asemenea, ei pot aplica machiaj sau adăuga vodcă Trump sau friptură Trump în timpul procedurii.

Din 23.195 de ''operații'' efectuate în primele 24 de ore de la lansarea jocului, doar 5.460 au avut succes. Din păcate pentru suporterii lui Trump, avatarul lor a murit în timpul celorlalte 17.735 de intervenții, scrie BBC.

Richard Earl de la Bossa Studios a declarat că jocul a fost conceput pentru a permite fanilor să-și exprime opiniile cu privire la unul dintre cei mai controversați politicieni din lume.

"Am avut 6.000 de 'voturi' până în prezent. 2.500 inimi de aur față de 3.500 de inimi de piatră și în ultimele 24 de ore s-a menținut o divizare constantă de 40 la 60", a spus el.

"De la lansarea inițială a 'Surgeon Simulator' în 2013, această actualizare cu Donald Trump a fost cea mai populară de până acum", a adăugat el.

Pe pagina de Facebook a companiei, mulți fani au întrebat dacă vor exista actualizări suplimentare pentru a include candidați democrați sau politicieni britanici.

"A fost interesant să începem cu Trump", a spus Earl, "dar nu am luat încă nici o decizie dacă să includem sau nu alți politicieni, cum ar fi Hillary Clinton sau Bernie Sanders".

Candidatul democrat Bernie Sanders a prezentat un joc video pe site-ul de campanie pentru realegerea sa când candida pentru Senat în 2006, care nu figurează pe site-ul său de campanie prezidențială din acest an, dar este arhivat online.

Liderei candidaților democrați în cursa prezidențială, Hillary Clinton, nu i-a dedicat un joc video până acum. În 2005, ea a condus o campanie legislativă pentru interzicerea jocurilor video violente.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Scenariul 4 / Profesorul Rafila despre direcția epidemiei, capcanele statisticii, mutația virusului și medicamen…

2 Coronavirus / Numărul de cazuri noi încetinește clar de o săptămână în Italia, Franța și Spania, unde populația…

3 Ea este doctorița dezertoare din Orăștie. „Nu am de ce să mă explic lumii”

4 Medic român din Milano / „Culegem roadele faptului că în 30 de ani am făcut doar crâşme şi biserici”

5 Rareş Bogdan / În unele zone rurale se circulă ca vodă prin lobodă. Vela să-şi pună la treabă toţi miliţienii

recomandări

Te ia DNA: Dinu Pescariu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există