Donald Trump promite că îl va „zdrobi” pe Biden în 2024. „Vom recâştiga Casa Albă” VIDEO

Donald Trump promite că îl va „zdrobi” pe Biden în 2024. „Vom recâştiga Casa Albă” VIDEO

„Vom recâştiga Casa Albă”, a spus joi Donald Trump în faţa alegătorilor săi din New Hampshire. Acesta s-a angajat să-l „zdrobească" pe preşedintele Joe Biden - a cărui candidatură tocmai a fost oficializată - în alegerile din 2024 , relatează AFP.

„Marţi, Joe Biden a declarat oficial că îşi doreşte încă patru ani dezastruoşi” la putere, a criticat fostul preşedinte republican, potrivit Agerpres.

Donald Trump nu a avut cuvinte suficient de dure pentru a denunţa bilanţul succesorului său: o ţară cufundata în violenţă şi criminalitate, zdrobită de inflaţie, unde băncile „se prăbuşec”.

În 2024, americanii vor avea de ales între „succes şi eşec”, „securitate sau anarhie”, „prosperitate sau dezastru”, a estimat el pe un ton grav.

Fostul lider de la Casa Albă a organizat primul său miting de campanie după acuzarea sa istorică de către un tribunal din New York.

Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, l-a criticat şi pe guvernatorul Floridei Ron DeSantis - cel mai mare rival al său pentru nominalizarea republicană la preşedinţie, dar care încă nu şi-a declarat candidatura.

„Se prăbuşeşte în sondaje”, a spus el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...