Donald Trump promite să facă un anunţ important săptămâna viitoare

Donald Trump promite să facă un anunţ important săptămâna viitoare

Fostul preşedinte Donald Trump, care cochetează cu ideea candidaturii pentru un nou mandat de preşedinte al Statelor Unite, a promis luni seară că va face un anunţ foarte important săptămâna viitoare, informează marţi AFP.

FOTO: Getty Images

„Voi face un anunţ foarte important marţi, 15 noiembrie, la Mar-a-Lago”, reşedinţa sa din statul Florida, a anunţat miliardarul republican în timpul unui miting de campanie în Ohio, în ajunul alegerilor de la jumătatea mandatului, un scrutin decisiv pentru viitorul său politic, dar şi al actualului locatar de la Casa Albă, Joe Biden.

Până în ultimul moment, Donald Trump a lăsat să plutească incertitudinea asupra unui posibil anunţ al candidaturii sale luni seară. A dat însă asigurări că nu vrea să umbrească vizibilitatea candidaţilor republicani pe care îi susţine în aceste alegeri.

În faţa unei mulţimi de susţinători cu şepci roşii, culoarea republicanilor, fostul preşedinte în vârstă de 76 de ani a descris luni seară în culori extrem de sumbre America sub administraţia Joe Biden: o ţară în care creşterea preţurilor „sugrumă gospodăriile", unde „criminalitatea violentă este scăpată de sub control" şi în care extrema stângă "ne îndoctrinează copiii”.

„Există o singură soluţie pentru a pune capăt acestei nebunii”, a pledat miliardarul republican.

„Dacă doriţi să puneţi capăt distrugerii ţării noastre şi să salvaţi visul american trebuie să votaţi pentru republicani mâine", a spus Donald Trump.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...