Donald Trump s-ar putea muta singur la Casa Albă (presă)

Donald Trump s-ar putea muta singur la Casa Albă (presă)

Un purtător de cuvânt al lui Donald Trump a lăsat să se înțeleagă că președintele ales al Statelor Unite și soția sa, Melania, sunt îngrijorați de perspectiva schimbării școlii fiului lor, Barron. Declarația pare să confirme speculația tabloidului New York Post că viitoarea primă doamnă ar putea rămâne la New York, împreună cu copilul, când Donald Trump se va instala la Casa Albă, pe 20 ianuarie, transmite AFP.

"Este evident complicat să schimbe școala fiului lor de 10 ani în mijlocul anului școlar", a declarat duminică Jason Miller, directorul de comunicare al echipei de tranziție prezidențială a lui Trump, într-o teleconferință cu presa. El a promis că va urma o declarație "mai oficială".

Donald Trump a răspuns și personal unei întrebări pe aceeași temă: când se vor muta la Casa Albă Melania și Barron Trump? "Foarte curând. Când o să termine școala", a răspuns viitorul președinte, fără alte detalii.

Familia Trump locuiește acum la New York, într-un apartament de la ultimele niveluri ale Turnului Trump de pe Fifth Avenue, în districtul Manhattan. Melania Trump, în vârstă de 46 de ani, a treia soție a lui Donald Trump, ar putea rămâne acolo, cu fiul lor, cel puțin la începutul mandatului prezidențial. Barron este înscris la o școală privată din Upper West Side, cartierul bogat din Manhattan aflat între parcul central și râul Hudson.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră