Dorel de la Înmatriculări. Șir halucinant de gafe: „Era dat cu markerul, au greșit și la corectare!”

Dorel de la Înmatriculări. Șir halucinant de gafe: „Era dat cu markerul, au greșit și la corectare!”

Un tânăr din București și-a pus mâinile în cap când a văzut cum arată noua carte de identitate a mașinii sale. Angajații de la Permise au făcut greșeli peste greșeli pe care le-au modificat cu pastă corectoare.

Angajații de la Permise, acuzați că au greșit repetat documentul FOTO Captură video

Gafa pe care unul dintre funcționarii statului a făcut-o nu poate fi trecută cu vederea, mai ales că documentul care i-a fost predat lui Andrei, vlogger și pasionat de mașini, arată dezastruos. Tânărul se plânge că a primit un document plin de greşeli, acoperite cu pastă corectoare. Omul spune că au greşit... până şi la corectare, anunță observatornews.ro .

''Pe carte era alt proprietar. Cu alte numere de înmatriculare, cu absolut tot," a povestit tânărul care ar fi mers la Direcţia de Permise şi Înmatriculări să-şi treacă noua maşină pe numele lui. Doar că aici s-a greșit cartea maşinii. Nu o dată, ci de două ori. Prima oară ar fi trecut în document alt număr de înmatriculare decât cel pe care îl ceruse proprietarul. La "corectură" ar fi schimbat proprietarul cu totul, arată sursa citată.

"Era dat cu markerul numele meu, şi dedesubt, în cealaltă rubrică, alte date. Se mai întâmplă, au spus. Că nu e singura'', a precizat tânărul.

Cu ștampila Anulat, documentul a fost trimis solicitantului

Într-un final, DRPCIV a pus pe document o ştampilă cu "ANULAT" în dreptul rubricilor cu greşeli, după care actul i-a fost trimis titularului.

Întrebat despre această situație, dacă documentul poate fi luat în calcul, un polițist a spus că ”e ca şi cum aş avea certificatul de naştere cu modificări. Nul de drept. Nul din start”.

Singura soluție care îi rămâne tânărului este emiterea unui duplicat de către registrul Auto Român. Însă eliberarea documentului nu se face gratis. Solicitantul trebuie să plătească aproximativ 277 de lei.

Reprezentanţii Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Bucureşti nu au transmis dacă documentul greșit și corectat este valabil. Au spus însă că au început o anchetă în acest caz.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”