Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...

Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...

Dorel Vișan a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca.

Actorul clujean Dorel Vișan a fost prezent la Moscova la deschiderea Festivalului de Film vineri, 19 aprilie. La nicio săptămână de la eveniment, actorul Dorel Vișan, a fost premiat de Masonerie.

Mai exact, Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj-Napoca i-a oferit actorului Dorel Vișan titlul de Mare Maestru de Onoare. Actorul este numit „tezaur viu al culturii românești, arhanghel al spiritualității, reper național”, în anunţul de pe pagina de Facebook a ordinului Masonic.

„Maestrul Dorel Vișan acceptă Titlul Mare Maestru de Onoare Ad-Vitam al Ordinului Masonic Umaniterra în prezența a zeci de Frați și Surori, membri ai Ordinului Umaniterra. (…)

Mulțumim maestrului Dorel Vișan pentru acceptarea acestui Titlu Onorific. (…) Glorie muncii ce aduce plus valori! Chemăm la unitate prin diversitate, armonie și pace în lume”, scriu cei de la Umaniterra, lângă fotografia de la eveniment.

Actorul Dorel Vișan și un preot ortodox român au participat săptămâna trecută la deschiderea festivalului de film de la Moscova în plin scandal despre interzicerea unor filme propagandistice rusești în România, după cum rezultă din imaginile postate pe site-ul oficial al festivalului.

Informații despre participarea actorului Dorel Vișann la festivalul de film ”BRICS Film Festival 2024” de la Moscova au fost publicate și de Cozmin Gușă, pe site-ul solidnews.ro. Gușă propagă în România narativele pro-rusești și anti-occidentale.

Gușă susține că filmul ”21 de rubini” regizat de către preotul ortodox Ciprian Mega a fost selectat printre cele 9 filme finaliste. În fotografiile publicate de Gușă, regizorul apare alături de purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de externe, Maria Zaharova.

Sursa Foto: solidnews.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…