Dorian Popa, cunoscut influencer în rândul tinerilor, ar fi fost prins la volan sub influența canabisului, au declarat sursele G4Media . Constănțeanul în vârstă de 35 de ani ar fi condus îmbrăcat în lenjerie intimă, mai spuns sursele citate.

IPJ Ilfov a comunicat, sâmbătă, că în 27 octombrie, la 21:15, un echipaj de la Rutieră a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive:

  • ”Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.