Dorian Popa, despre motivul pentru care nu consumă alcool: „Se șprițuia prea tare” VIDEO

Dorian Popa, despre motivul pentru care nu consumă alcool: „Se șprițuia prea tare” VIDEO

Vloggerul Dorian Popa a mărturisit în cadrul podcastului găzduit de comediantul Cosmin Nedelcu alias Micutzu că nu va „mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi”. Declarația survine după ce artistul a fost prins în luna octombrie la volan sub influența canabisului.

M-am trezit la realitate când am fost într-un spațiu public, nu de mult, undeva într-o piață, și un domn extraordinar de dulce, în etate, peste 60 de ani, a venit și mi-a spus, îmi dau și acum lacrimile: «Dorian, eu te urmăresc de foarte mult timp, ești un băiat senzațional, n-ai nevoie, mă, de așa ceva».

Și, când mi-a zis «n-ai nevoie de așa ceva», am luat-o retrospectiv și am zis: «bă, dar care era nevoia care genera chestia asta?». Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră și știu că o să sune dur și mulți o să se supere și o să zică:

«Aoleo, nu mai aprinzi un cui, nu mai ești al meu», dar din cauza faptului că mi-a deranjat atât de mult liniștea sufletească pe care o prețuiesc mai mult decât orice și probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește, pot să spun cu tărie în suflet, fără să am un gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi.

Și, dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum”, a afirmat celebrul vlogger și artist Dorian Popa în podcastul lui Micutzu.

Dorian Popa a fost prins la volan sub influența canabisului. Foto Captură video YouTube (Arhivă)

„Am greșit”

Reamintim că rezultatul INML confirmă că vloggerul Dorian Popa a consumat canabis înainte să urce la volan.

Vineri, 27 octombrie, seara, un echipaj al Poliției Rutiere a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un șofer care, la testare a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive (canabis). „Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis atunci IPJ Ilfov.

Mama celebrului influencer i-a luat apărarea lui Dorian Popa, după ce informațiile au ajuns în spațiul public. „Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și <repare imaginea>! Eu sunt <doar mamișor> pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a afirmat, pentru Click!, Luminița Popa, mama lui Dorian.

Totodată, la o săptămână după ce a ieșit pozitiv la un test de depistare a drogurilor , Dorian Popa a avut o primă reacție publică în care a recunoscut că a consumat canabis.

Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care le am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a mărturisit artistul pe canalul său de YouTube.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat