Dorian Popa și-a cumpărat Lamborghini de 300.000 de euro. Cum arată bolidul VIDEO

Dorian Popa și-a cumpărat Lamborghini de 300.000 de euro. Cum arată bolidul VIDEO

Voggerul Dorian Popa , în vârstă de 34 de ani, și-a cumpărat primul său Lamborghini și a fost să-și ridice bolidul, pe care l-a comandat la începutul lui iunie, din fabrica Lamborghini din Italia.

Dorian Popa și-a cumpărat Lamborghini Huracan. Foto Captură video YouTube

Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place”, a afirmat Dorian Popa.

Vloggerul a fost răsfățat cu șampanie și a primit un kit de îngrijire a bolidului, un ghiozdan Lamborghini, o sticlă de șampanie și un tablou cu acesta în mai multe ipostaze lângă noua sa mașină.

În cadrul unui interviu, Dorian Popa a fost întrebat cât de bogat intră în anul 2023. Astfel, artistul a dezvăluit că nu credea vreodată că va ajunge la o asemenea bunăstare. „Îndeajuns de bogat încât să îi mulțumesc nespus Lui Dumnezeu și mai bogat decât credeam că voi fi la vârsta la care sunt și anume 34 de anișori”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?