Dorina Lazăr, despre decizia PMB de o demite de la conducerea Teatrului Odeon: M-a luat prin surprindere și pe mine

Dorina Lazăr, despre decizia PMB de o demite de la conducerea Teatrului Odeon: M-a luat prin surprindere și pe mine

Actrița Dorina Lazăr a declarat, pentru AGERPRES, că decizia Primăriei Capitalei de a o demite de la conducerea Teatrului Odeon a fost o surpriză, în condițiile în care cu doar câteva zile în urmă a primit o adresă de la primărie în care i se comunica faptul că a fost reîncadrată în funcția de manager.

"Și eu am aflat tot acum că m-au demis. Am primit o hârtie prin care mi se spune că în baza nu știu cărui referat făcut de corpul de control al doamnei Firea, acum în iarnă, Direcția de Cultură a făcut referat ca să mă scoată, adică m-a scos, și înțeleg că a fost pus pe site-ul Primăriei că va fi pus domnul Șofron. (...) M-a luat prin surprindere și pe mine. Culmea este că eu am primit acum patru zile o adresă de la primărie prin care mi se spune că sunt reîncadrată la Teatrul Odeon în funcția de manager și azi am primit că m-au scos, la diferență de doar câteva zile. Și eu sunt nedumerită", a declarat Dorina Lazăr.

Ea a spus că încă nu știe ce va face în continuare, dar dorește să afle motivele pentru care a fost demisă.

"O să vedem mai departe ce se întâmplă, pentru că trebuie să știu totuși motivele pentru care am fost demisă", a mai spus Dorina Lazăr, precizând că nu știe ce urmează să facă în viitor. "Eu, ca Scarlett O'Hara, din 'Pe aripile vântului', la asta o să mă gândesc mâine", a mai spus Dorina Lazăr.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului București transmis AGERPRES, la conducerea Teatrului Odeon a fost numit, manager interimar, Dumitru Cristian Șofron.

Contactat de AGERPRES, actorul a declarat că nu știe nimic de această numire.

"N-am citit absolut nimic. Nu știu niciun fel de amănunt. Probabil că o să-mi spună și mie cineva lucrul acesta, o să mă anunțe și pe mine cineva", a declarat Cristian Șofron.

Primăria Municipiului București a anunțat miercuri, prin intermediul unui comunicat transmis AGERPRES, că "începând de astăzi, 30 august 2017, doamnei Teodora Lazăr îi încetează contractul de management la Teatrul Odeon ca urmare a nerespectării clauzelor contractuale. Măsură a fost luată în baza raportului Corpului de control al primarului general, care a vizat, printre altele, verificarea aspectelor organizatorice, financiare și respectarea legalității privind încheierea și derularea contractelor comerciale".

Conducerea interimară a Teatrului Odeon va fi asigurată de domnul Dumitru Cristian Șofron, până la organizarea concursului de proiecte de management.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!