Dosar penal în cazul incendiului din apropiere de Periş

Dosar penal în cazul incendiului din apropiere de Periş

Poliţiştii ilfoveni s-au sesizat din oficiu în cazul incendiului din apropiere de Periş şi au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru distrugere din culpă, infracţiuni privind protecţia mediului, informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

"La data de 8 aprilie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin Sistemul de Urgenţă 112 cu privire la faptul că se simte un miros intens de fum în zona localităţilor Otopeni şi Snagov. În temeiul sesizărilor, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Ilfov şi echipaje ISUBIF, pentru efectuarea de verificări, stabilindu-se faptul că poluarea provine de la un incendiu de vegetaţie izbucnit pe un câmp din apropierea localităţii Periş", arată sursa citată.

Urmărirea penală este supravegheată de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…