Dosarul Black Cube va CUTREMURA România! Filiera Evreiască a PLĂTIT, Gașca Penală i-a GĂZDUIT!

Dosarul Black Cube va CUTREMURA România! Filiera Evreiască a PLĂTIT, Gașca Penală i-a GĂZDUIT!

Risc Seismic

Îi vedeți ce agitați sunt? Se apropie funia, dar nu de la DNA, ci de la DIICOT! DNA va primi doar o disjungere-două din Dosarul Black Cube, spun sursele noastre. Pentru că au legătură cu dosare aflate în lucru care vizează și o parte din persoanele vizate și în dosarul instrumentat de DIICOT. L-ați văzut pe Tăriceanu, chiar cu prețul maculării Senatului, cum a sărit, la ceas de seară, să-și ducă la îndeplinire piesa sa din puzzle? L-ați văzut pe Ghiță cum a încercat, disperat, să invadeze pur și simplu biroul procurorului care anchetează Dosarul Black Cube? Ăsta a fost motivul pentru care s-a detonat Ghiță! L-au trimis, disperați, să vadă cum stau la DIICOT cu dosarul. 

Pentru că Dosarul Black Cube, după ce l-a demisionat deja pe șeful SIE, va cutremura decisiv Gașca Penală și va influența decisiv rezultatul alegerilor din România! Aceasta este miza uriașă pentru care o toacă ceas de ceas pe Kovesi pe toate canalele. Pentru ca, la momentul detonării căcatului pe fețele lor, și Kovesi să fie la fel de maculată. Și tâmpiții ăia din Teleorman să zică: N-ai văzut, bă, că și aia era mână-n mână cu ei? Nu e niciunul mai breaz, sunt lupte de-ale lor, politice!

Culmea-culmilor, din toată Gașca Penală, cel mai puțin implicat în Dosarul Black Cube este Victor Ponta! Dar Mihai Răzvan Ungureanu, Traian Băsescu, Liviu Dragnea(surpriză, nu?), Sebastian Ghiță, Remus Truică, Popescu Tăriceanu și alte dihănii mai mici, gen Alina Bica sunt băgați. Cine-l cunoștea și lucrase cu Daniel Dragomir în cazul răpirii jurnaliștilor din Irak? N-o fi chiar Traian Băsescu personajul? Cine a făcut niște deplasări urgente în Israel, pe mutește? Hopa, țărănușul penal de la Teleorman! Cine era la SIE și asigura spatele operațiunii? De ziceau ăia de la firma Black Cube că au avut acceptul de la cel mai înalt nivel? De MRU ați auzit? Să nu mai vorbim despre faptul că de la izbucnirea scandalului nimeni n-a pomenit numele lui Elan Schwartzenberg! Unul dintre iubitorii sinceri de PSD! 

Filiera Evreiască se pare că a plătit. Iar Gașca Penală enumerată mai sus s-a ocupat cu găzduirea și furnizarea de detalii. Așa cum s-au dat de gol, Ghiță și Băsescu le știau din plin...

Black Cube

Având sucursale în Londra și Paris, Black Cube a fost fondată în 2010 în Tel Aviv de către doi foști ofițeri de informații israelieni, Dan Zorella și Avi Yanus(suspecți în dosar). Compania oferă servicii juridice și de intelligence. Și-a câștigat renumele reprezentând în instanță afaceriști acuzați de infracțiuni economice, iar The Wall Street Journal nota în 2015 că angajații firmei au fost implicați în operațiuni private de contraspionaj cibernetic, infiltrându-se în rețele de hackeri.

Meir Dagan, fostul șef al Mossad între anii 2002 și 2011, a fost președintele de onoare al firmei până când a murit(17 martie 2016). În afacere, activează mai mulți foști ofițeri de spionaj și contraspionaj din Israel.

Filiera Evreiască

 Beny Steinmetz, miliardarul care controleaza Gold Corporation, Rosia Montana, Tal Silberstein, și Arthur Finkelstein,  consilierii israelieni ai lui Tariceanu, precum si ai PSD, (Tal Silberstein a fost si strategul politic al lui Traian Basescu).

Truica a reprezentat societatea Reciplia care este controlata de offshore-ul Reciplia LTD, in umbra caruia se afla Tahal Group.

Pana in 2012, Tahal Group a fost condusa de  Amnon Lipkin-Shahak, fost Sef de Stat Major al Israel Defense Forces.

Tahal Group detine si  firma Globe Trade Center, posesoarea cladirii  America House, unde au sediul  firma Reciplia SRL (cea care a achizitionat drepturile litigioase de la printul Paul), Casa de Avocatura „Tucă, Zbarcea şi Asociatii”, precum si compania TRG Agent de Asigurare, condusa de Marius Marcovici, fostul consilier al lui Calin Popescu Tariceanu .

Grupul Tahal face parte din holdingul israelian Kardan, care a instrat in posesia urmatoarelor firme romanesti, prin participarea la privatizarile dispuse de FPS:  Filatura Romaneasca de Bumbac, Fabrica de Chibrituri (București), Grupul Industrial Titan (București), Diham (spatii comerciale in Bucuresti), Criortex (Filatura de bumbac din Oradea).

Majoritatea acestor companii, au fost  inchise, utilajele au fost vandute la fier vechi, spatiile golite au fost inchiriate, s-au ridicat Mall-uri si complexe imobiliare.
Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein conduc companii din holdingul Kardan.

Compania  Reciplia  prin Remus Truica, Marius Marcovici, Dan Andronic, Beny Steinmetz, Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein a cumparat drepturile litigioase de la Paul de Romania pentru urmatoarele proprietati/bunuri care au apartinut  Casei Regale a Romaniei, pentru care au fost începute, la nivelul anului 2006, procedurile de restituire, fie administrative, fie judiciare:

Teren – 8.000 de metri pătraţi, lângă „Mina Minovici”, în Bucureşti
52 de hectare de teren în Bucureşti, strada Jandarmieriei
Teren – 2.000 de metri pătraţi, în Năvodari
Ferma Regală „Băneasa”, plus 28,63 hectare
Imobil în Bucureşti, strada Ion Ionescu de la Brad
Staţia de montă de la Băneasa, plus 25 de hectare aferente, vecin cu Hipodromul „Băneasa”
Teren de 2,66 hectare la Năvodari
Moşia Regală Copăceni – 118,10 hectare – Comuna 1 Decembrie 1918
Moşia Cocargeaua – Ialomiţa – 7.454 de hectare
Balta Ezeru Mostiştea – comuna Mănăstirea – 1.062 hectare
Balta Boian Sticleanu şi pădurea Vărăştii de Baltă – 2.436 de hectare, plus 3.500 hectare apă, 170 hectare trestie
Moşia Zorleni (Vaslui) – 1.577 hectare
 Teren de 3.165 hectare, comuna Mănăstirea, Călăraşi
 Teren de 2.002 hectare, Chinciu Spanţov, Călăraşi
 Via Regală „Cotnari”, inclusiv Castelul, 13 hectare
 Via şi pepiniera „Murfatlar”, 72 de hectare din comuna Murfatlar, Constanţa
 Teren de 30 de hectare – pădurea Snagov
 Teren de 67 de hectare plus imobilul din Scroviştea
 Teren forestier de 596,20 de hectare în Mănăstirea, Călăraşi
Palatul Elisabeta, sediul PDL şi intrarea de la Cotroceni.
Podgoria „Tohani”, Valea Călugărească
 Imobilul Bibliotecii Universitare, Piaţa Revoluţiei
 Imobilul Ambasadei Iranului, Lascăr Catargiu, nr. 39
 Imobilul de pe strada Latină, nr 10
 Palatul Elisabeta – Parcul Herăstrău
 Grajdul de cai de curse, Hipodromul Băneasa
 Imobil, fostul sediu al Fundaţiei „Ferdinand”, Iaşi
 Sediul ING Bank, Bulevardul Kiseleff, nr. 13
 Imobil Aleea Modrogan, numărul 1, sediul PDL
 Imobil Aleea Alexandru, numărul 18, sediul MAE
 Teren de 448 metri pătraţi, plus imobil, strada Gogol, Sector 1
 Teren, plus imobil, 506 mp, strada Mircea Eliade, nr. 12

Pe 4 aprilie 2007, la contractul initial semnat intre Reciplia, prin Remus Truica şi printul Paul, a fost adugat un act adiţional, care prevedea cesionarea drepturilor asupra unor bunuri din Bulgaria, ale Casei Regale:

Palatul Regal „Balcic”
 Vila „Malvi Dalga”
 Casa Suitelor
 Pavilioanele ce înconjoară Palatul Regal
 Biserica, templul şi capela „Stella Maris”
 24 de hectare, plus 4.800 de metri pătraţi, teren aferent Palatului Regal
 O cotă de 65% din 185 de hectare aparţinând Domeniului Regal

 Pe 4 octombrie 2007, a fost semnat un al doilea act aditional prin care printul Paul a cesionat catre Reciplia,  o noua serie de mosii si terenuri:

Vila Lupescu, actualul imobil SRI, imobil, plus teren
Teren de 536, 90 hectare la Banloc
 Moşia Regală Broşteni, plus 39.885 hectare
 Un teren de 20, 50 hectare
 Castelul Medieşu Aurit, Satu Mare
 Castelul de vânătoare Poiana Itcanilor, compus din 40 de camere, plus 50 hectare teren din comuna Valea Putnei
 Castelul de vânătoare Lăpuşna, plus 4 hectare de teren în Mureş
 Moşia Regală Tersig, plus 709 hectare teren forestier în Caraş-Severin
 Pădurea Hereasca, 34,81 hectare în Călăraşi
 Două imobile în Sinaia


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani