Dosarul Caracal/Criminaliștii caută un telefon într-un lan cu floarea soarelui/VIDEO

Dosarul Caracal/Criminaliștii caută un telefon într-un lan cu floarea soarelui/VIDEO

Criminaliștii caută un telefon într-un lan cu floarea-soarelui la câțiva kilometri de Caracal, au declarat surse apropiate anchetei pentru G4Media.ro . Potrivit acestora, ar fi vorba de telefonul Luizei Melencu, adolescenta dispărută din comuna doljeană Dioști.

Sâmbătă, anchetatorii au reluat cercetările în casa lui Gheorghe Dincă, cel care a recunosut că a ucis două adolescente, pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Cercetările s-au desfășurat în prezența lui Gheorghe Dincă, iar jandarmii au păzit casa acestuia pentru ca familia Luizei Melencu să nu intre. Oamenii le reproșează autorităților că nu discută deloc cu ei. 

Context

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”. Joi, 25 iulie, minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată și violată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.

Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal, vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. Gheorghe Dincă a recunoscut în cadrul anchetei că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi pe o altă adolescentă dispărută anul acesta, Luiza Melencu, din comuna doljeană Dioşti.

 
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia