Dosarul care vizează conducerea AUR, privind coruperea alegătorului, preluat de Parchetul General SURSE

Dosarul care vizează conducerea AUR, privind coruperea alegătorului, preluat de Parchetul General SURSE

Parchetul General a preluat dosarul care vizează mai mulți membri din conducerea AUR privind posibile fapte de corupere a alegătorului, potrivit unor surse judiciare. Formațiunea politică este vizată de un dosar în rem deschis de procurorii din Ialomița.

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Surse judiciare au declarat pentru „Adevărul” că dosarul care îi vizează pe membrii din conducerea AUR, privind coruperea alegătorului, deschis în rem de procurorii din Ialomița, a fost preluat de Parchetul General.

Formațiunea politică AUR a acuzat o încercare de înscenare, după apariția în presă a unor informații cu privire la un dosar.

Nicio faptă bună nu scapă nepedepsită. La începutul ăsta de an, tocmai ne-au arătat că vor să ne desființeze. Să ne organizeze dosare penale, să ne însceneze diferite lucruri. Nu ne temem. Dacă așa se gândesc ei că pot să ne elimine, printr-o hârtie venită tam-nesam la ordinul domnului Ciolacu pentru coruperea alegătorilor cu procurori și cu oaste, înseamnă că au pierdut deja meciul”, a acuzat șeful AUR, George Simion, într-un mesaj video transmis pe Facebook.

Ulterior, formațiunea politică a transmis un comunicat de presă, afirmând că nu cunoaște conținutul plângerii, astfel că nu poate oferii mai multe detalii cu privire la acuzații, continuând să lanseze acuzații.

<<Am atras atenția încă din 2023 că în anul electoral 2024 se vor inventa tot felul de lucruri în ceea ce privește AUR doar pentru a ne defăima, pentru a ne opri. Observăm că acest lucru se întâmplă încă din primele zile ale anului electoral 2024. Au început cu trucaje video, cu tot felul de minciuni despre reprezentanții AUR, iar acum sistemul speriat de AUR a ales să treacă la următorul nivel: inventarea de dosare penale. Nici nu a început bine anul că primul dosar penal pe numele liderilor AUR a și apărut. Despre existența unui dosar privind așa-zise fapte de „coruperea alegătorului” am aflat din presă>>, a transmis biroul de presă al AUR.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat