Dosarul în cazul incendiului de la restaurantul din Constanţa, preluat de Parchetul ICCJ

Dosarul în cazul incendiului de la restaurantul din Constanţa, preluat de Parchetul ICCJ

Dosarul în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală în cazul incendiului produs la restaurantul Beirut din Constanţa urmează să fie preluat de procurorii Parchetului instanţei supreme.

Reprezentanţii Parchetului Judecătoriei Constanţa au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că dosarul în acest caz urmează să fie preluat de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, fiind făcute cercetări pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Până în prezent, cercetările au fost făcute sub coordonarea procurorilor Parchetului Judecătoriei Constanţa, fiind audiaţi patronii celor trei localuri din clădire şi luate declaraţii de la martori.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea” al judeţului Constanţa, Liliana Musuret, a precizat că ancheta declanşată de ISU pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului este în desfăşurare.

"Acest gen de anchetă durează. Poate dura de la o zi-două, până la o lună. Nu se ştie cât va dura, dar ce este cert este că nu poate fi făcută în grabă. Când se va termina ancheta vom da şi detalii", a spus reprezentantul ISU.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”