Dosarul TelDrum EXPLODEAZĂ! Audiere-ȘOC la DNA!

Dosarul TelDrum EXPLODEAZĂ! Audiere-ȘOC la DNA!

Un martor-cheie este audiat la această oră la sediul DNA în dosarul TelDrum! Cristian Duică, fost director general al CNADNR, a fost audiat luni la DNA, ca martor, în dosarul Tel Drum.

 La ieșire de la DNA, el a arătat că a lucrat șase luni la Tel Drum, din martie 2003. Acesta a precizat că procurorii l-au întrebat despre proiectarea unui drum județean.

Întrebat de jurnaliști în ce calitate a fost chemat la DNA, el a răspuns că a fost audiat ca martor.

La DNA, s-a prezentat luni și liderul PSD Caraș Severin, Ion Mocioalcă.

Duică a deținut funcții de conducere în cadrul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, printre care cele de director general și de director general adjunct responsabil cu întreținerea. Anterior numirii sale la cârma companiei, Cristian Duică a fost angajat al Teldrum. Membru PSD din 1998, Cristian Duică a deținut după ce a părăsit Compania de Drumuri și funcția de primar al orașului Roșiorii de Vede.

În primăvara acestui an Cristian Duică a fost găsit vinovat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conflict de interese. Fostul edil şef din municipiul Roşiorii de Vede a fost condamnat la 1 an de închisoare şi obligat să efectueze 80 de zile de muncă neremunerată, în folosul comunităţii, în oraşul pe care l-a condus timp de 4 ani.

”În perioada iulie 2012 – noiembrie 2013, în calitate de primar al Municipiului Roşiori de Vede, inculpatul Duică Cristian a încheiat 8 contracte de prestări servicii în valoare de 496.760 lei cu două societăţi comerciale în cadrul cărora a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie până la data de 26.06.2012, respectiv funcţia de administrator, fiind şi asociat pana la data de 26.06.2012, societăţi cu care inculpatul s-a aflat în raporturi de muncă în ultimii 5 ani sau din partea cărora a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură”, afirmau procurorii.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...