Două autobuze cu navetiști implicate într-un accident la Pitești; a fost declanșat planul roșu de intervenție

Două autobuze cu navetiști implicate într-un accident la Pitești; a fost declanșat planul roșu de intervenție

Două autobuze cu navetiști au fost implicate într-un accident rutier produs vineri dimineață în municipiul Pitești, autoritățile punând în aplicare planul roșu de intervenție.

 Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în accidentul produs pe strada Smeurei au fost implicate două autobuze care transportau muncitori de la uzina Dacia. Mai multe persoane au fost rănite, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, echipaje SMURD și autospeciale de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Conform reprezentanților ISU Argeș, în urma accidentului a fost declanșat planul roșu de intervenție, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești fiind transportate 16 persoane.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că cele două autobuze au intrat în coliziune într-o curbă, în timp ce coborau o pantă. În autovehicule se aflau în momentul impactului peste 80 de persoane.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…