Două dintre victimele exploziei din Călimănești, Vrancea, transportate la București

Două dintre victimele exploziei din Călimănești, Vrancea, transportate la București

Explozia care a avut loc noaptea trecută în județul Vrancea a făcut până acum patru morți și cinci răniți. Doi dintre răniți au fost transportați la spitalele din București.

Foto: Captură

Ca urmare a exploziei care a avut loc miercuri-noapte în județul Vrancea s-au înregistrat 5 răniți și 4 decese, anunță Ministerul Sănătății într-un comunicat transmis joi.

”Două victime care au suferit arsuri pe 30% din suprafața corporală, respectiv, 40% din suprafața corporală, au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență București și la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” București. Amândoi pacienții sunt intubați. Așteptăm evaluările echipelor medicale astfel încât pacienții să poată beneficia de cele mai bune îngrijiri”, informează aceeași sursă.

Trei victime cu leziuni minore au fost evaluate în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal din Adjud și nu au rămas internate, se mai spune în comunicat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB