Două eleve CONDAMNATE, după ce au postat FOTOGRAFII cu o colegă surprinsă în IPOSTAZE INDECENTE

Două eleve CONDAMNATE, după ce au postat FOTOGRAFII cu o colegă surprinsă în IPOSTAZE INDECENTE

Eleve condamnate, după ce au postat fotografii indecente cu o colegă / FOTO: http://adevarul.ro

Totul a pornit după ce iubitul uneia dintre ele a păcălit-o pe minora de 15 ani să se dezbrace în faţa camerei web, scrie adevarul.ro .

Sentinţa pronunţată de judecătorii huşeni reprezintă o premieră tocmai pentru că doi dintre inculpaţi, Andreea Bicher (18 ani) şi Roxana Avram (18 ani), au calitatea de elev.

Pe lângă condamnare, cele două adolescente şi cel de-al treilea inculpat, Lucian Toma (20 ani) au fost obligaţi de instanţă să achite minorei umilite daune morale în cuantum de 5.000 lei, fiecare. În plus, cei trei inculpaţi au un “termen de încercare”, de trei ani şi patru luni, perioadă în care vor trebui să aibă o conduită fără cusur, dacă doresc să se bucure de libertate.

Psihologii spun că acest caz, cu urmările sale, ar trebui să reprezinte un exemplu de promovat pentru şcoli şi poliţie, pentru a atrage atenţia elevilor asupra efectelor comportamentului lor în mediul online.

Cătălina A., minora de 15 ani ademenită de Lucian Toma (20 ani) pe messenger, învaţă tot la Colegiul Cuza Vodă din Huşi, unitate şcolară cu performanţe şcolare de excepţie. Spre deosebire ce Andreea Bicher şi Roxana Avram, ea are rezultate şcolare foarte bune. În clasa a IX-a fiind, a fost păcălită de un Lucian Toma cu care se conversa pe internet să se dezbrace în faţa camerei web.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...