Două persoane, transportate la spital în urma unui accident rutier pe Calea Dorobanţi

Două persoane, transportate la spital în urma unui accident rutier pe Calea Dorobanţi

Două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale în urma unui accident rutier care a avut loc luni seara în Capitală, la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Strada Teheran, a informat Brigada Rutieră.

În accident au fost implicate patru autovehicule, din care două în mişcare şi două staţionate.

Brigada Rutieră a fost sesizată în jurul orei 21.05, prin apel la numărul de urgenţă 112, cu privire la producerea evenimentului rutier.

Astfel, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle, când a ajuns la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Strada Teheran a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie.

Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp şi a avariat două autovehicule parcate pe trotuar. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina