Două personaje cunoscute pe rețelele de socializare au șters postările cu Andreea Esca la petrecerea de la mare/CTP: Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?

Două personaje cunoscute pe rețelele de socializare au șters postările cu Andreea Esca la petrecerea de la mare/CTP: Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?

Zilele trecute, pe conturile de Instagram ale Sânzianei Negru și ale Ioanei Grama apăreau fotografii în care ele erau lângă Andreea Esca la evenimentul de lansare a resortului de pe litoral. Niciuna nu purta mască, scrie  paginademedia.ro

Potrivit sursei citate, postările respective nu mai sunt azi disponibile.

Și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, apărea în fotografii și postase, de asemenea, o imagine de la eveniment alături de influencerițe. Nici postarea Alexiei Eram nu mai este disponibilă pe rețeaua de socializare.

Fotografiile cu influencerițele și cu Andreea Esca s-au viralizat mult în ultimele zile, în contextul în care au circulat și alte imagini de la eveniment, cu persoane care nu poartă mască și nu ar respecta regulile de distanțare socială.

Cazul evenimentului de lansare a resortului de pe litoral vine după ce, săptămâna trecută, Pro TV a notificat presa să nu scrie despre cazuri de COVID în postul TV, după care, la o zi distanță, a anunțat că există cazuri pozitive în Pro TV.

Până astăzi, Andreea Esca nu a avut nicio reacție legată de informațiile apărute în presă. (Sursa: paginademedia.ro)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris, într-un text publicat pe site-ul Republica.ro, a lansat trei întrebări pentru Andreea Esca, pe care le redăm mai jos:

”1. Dată fiind magnitudinea ei ca persoană mediatică și faptul că este vorba de o afecțiune care privește sănătatea publică, sunt foarte mulți cei care ar dori să cunoască realitatea, nu speculații ale presei cancaniere. Prin urmare, n-ar fi bine să comunice ea însăși publicului starea medicală în care se află?

2. Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?

3. Dacă se dovedește că are covid 19, crede Andreea că asta ar putea – tot răul spre bine – să mai limpezească mințișoarele celor care zbierau aseară, fără mască, în Piața Victoriei, că virusul nu există?” (Citește integral pe  Republica.ro )

Sursa Foto: Paginademedia.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...