Două turiste au fost șocate de apartamentul închiriat prin Airbnb în Lisabona. Imaginile au devenit virale VIDEO

Două turiste au fost șocate de apartamentul închiriat prin Airbnb în Lisabona. Imaginile au devenit virale VIDEO

Două prietene care au optat pentru un apartament închiriat prin intermediul Airbnb, aproape de centrul Lisabonei , au rămas cu gura căscată când au ajuns la destinație, potrivit StiriDiaspora .

Cele două turiste au împărtășit aventura surprinzătoare legată de cazarea lor în Lisabona pe platforma TikTok, acolo unde au adunat mii de reacții și comentarii.

S-au simțit ca „Alice în Țara Minunilor"

Surprizele au început în momentul în care au ajuns la adresa indicată și s-au trezit în fața unei uși pe jumătatea uneia normale.

Uimirile au continuat și după ce au trecut de ușa minusculă, când au fost nevoite să pășească pe niște scări care duceau în jos, o scenă desprinsă parcă din celebrul film „Alice în Țara Minunilor", când personajul principal coboară într-o lume fermecată.

Ușa minusculă prin care au intrat turistele. FOTO captură video TikTok

Clipul a făcut furori pe TikTok.

Curioșii au vrut să vadă mai mult, iar cele două prietenele au postat ulterior un al doilea clip, cu interiorul apartamentului, unde dimensiunile erau, din fericire, normale.

O parte dintre utilizatorii platformei care au reacționat la postare au admirat curajul fetelor de a explora ceva diferit. Alții s-au declarat șocați de absența ferestrelor și au mărturisit că spațiul închis le-ar fi creat claustrofobie.

Cele două prietene, care au privit cu amuzament aventura, au spus că apartamentul ar putea fi o alegere interesantă pentru cei în căutarea unor experiențe noi și inedite.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat