Dovada că mă-sa a fătat un prost/Ponta l-a atacat pe Cîțu cu postarea lui Dragoș Stanca, dar afaceristul l-a urecheat imediat pe mincinos

Dovada că mă-sa a fătat un prost/Ponta l-a atacat pe Cîțu cu postarea lui Dragoș Stanca, dar afaceristul l-a urecheat imediat pe mincinos

Dovada că mă-sa a fătat un prost/Ponta l-a atacat pe Cîțu cu postarea lui Dragoș Stanca, dar afaceristul l-a urecheat imediat pe mincinos.

Prostul politicii românești, Victor Ponta, a lansat un atac la adresa ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, criticând modul în care liberalul gestionează programul IMM Invest. Pentru a-şi susţine criticile, Ponta a distribuit o postare a lui Dragoş Stanca, managing partner al reţelei internaţionale ThinkDigital. N-a durat mult însă şi s-a trezit cu o replică acidă chiar de la Dragoş Stanca.

„Singurul Program de sprijin pentru firmele româneşti a pornit cu chiu şi vai în 17 Aprilie / până azi 14 Mai au depus aplicaţii aproape 100.000 de firme - şi au primit 12!!!! Acum sunt convins că Guvernul Orban PNL are ca obiectiv distrugerea firmelor româneşti!!!”, a scris Prostul pe pagina sa de Facebook, postând o imagine cu postarea lui Dragoş Stanca pe acest subiect.

(Facebook)

 Replica lui Stanca nu s-a lăsat mult aşteptată: „Nu îmi pare programul IMM Invest cel mai grozav, domnule Ponta, cel puţin momentan - dar nici în vremea Guvernelor PSD (inclusiv în perioada celui pe care l-aţi condus Dvs.) nu se poate spune că antreprenorii din România - cei oneşti, nu cei abonaţi la contractele cu Statul - s-au simţit prea bine. Deci nu sunteţi în poziţia să criticaţi, în opinia mea. Seară bună!”.

Victor Ponta nu i-a mai răspuns la comentariu antreprenorului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 Noi amănunte picante

4 ...

5 Cum a fost posibilă cea mai mare escrocherie din istoria Silicon Valley