Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

Acest articol din Click despre cum se îmbracă parașuta de Pleșcoi este, de fapt, un articol despre cum a murit lupta anticorupție.

Cochetă pe vremea când conducea un minister, cochetă şi acum, în postnatal! Elena Udrea nu şi-a pierdut simţul estetic şi am surprins-o elegantă chiar şi la întâlnirile neoficiale. Haine de blană, tocuri şi genţi scumpe - aceasta este vestimentaţia cu care a defilat prin Capitală.

Sunt celebre apariţiile Elenei Udrea (46 de ani) de pe vremea când a debutat în politică, dar şi ca ministru al Turismului. De la rochiţele din satin gen furou, la deux-pieces-uri superbe de firmă, Elena Udrea a făcut un pas mare, iar acum îşi păstrează eticheta de doamnă elegantă chiar şi la o obişnuită ieşire din casă.

Dacă unele femei preferă lejeritatea după ce devin mămici, controversata blondă e la fel de ferchezuită şi acum, când e mamă cu normă întreagă.

În urmă cu câteva zile, fotoreporterii Click! au surprins-o pe fosta politiciană la o piaţă din Nordul Capitalei unde s-a dus să cumpere portocale şi alte fructe îmbrăcată în hăinuţă de blană, încălţări cu toc şi accesorizată cu geantă Hermes Birkin.

Elena Udrea nu renunță la blăniță nici când se duce la piață
Foto: Mihai Ionescu

Zilele trecute, Elena a fost surprinsă la o ieşire în oraş, la o cafea, alături de o amică. Şi-a permis să o lase pe micuţa Eva Maria (1 an şi jumătate) cu bunica şi cu logodnicul ei, Adrian Alexandrov, şi să se relaxeze la o discuţie în afara casei.

Şi de data aceasta a fost aranjată până la ultimul fir de păr, după cum zice o vorbă, şi bineînţeles, nedezlipită de accesoriul vestimentar preţios: haina de blană.

De data aceasta, Udrea a afişat o altă haină din colecţia ei, dar şi alte tocuri, unele sclipitoare pe care le puteai observa de la o stradă distanţă. Cele două doamne s-au aşezat la o cafea şi au petrecut aproape o oră împreună. Părea că nu s-au mai văzut de ceva timp, iar blondina era extrem de concentrată la discuţie.

Elena Udrea nu renunță la blăniță nici când se duce la piață
Foto: Mihai Ionescu

După ce au epuizat subiectele, Udrea s-a urcat în maşina ei şi a plecat spre vila logodnicului. După ce a venit din Costa Rica, unde fugise pentru a scăpa de condamnarea de 6 ani şi jumătate în dosarul ”Gala Bute”, ea s-a stabilit împreună cu micuţa Eva Maria şi cu mama sa, Maria Veliceasa, în casa din Corbeanca deţinută de iubitul ei.

Fostul ministru al Dezvoltării a primit 6 ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, dar executarea pedepsei a fost suspendată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...