Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Dovezi-ȘOC! Noul avocat al României în speţe de sute de milioane de euro este jucător la pariuri sportive! Mai mult, juca din postura de inspector la Consiliul Concurenţei!

Dovezi-șoc! Noul avocat al României în speţe de sute de milioane de euro este jucător la pariuri sportive! Mai mult, juca din postura de inspector la Consiliul Concurenţei! Costin-Radu Canţăr, noul agent guvernamental al României pe lângă Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, a declarat în 2017 că a jucat la pariuri sportive şi a câştigat aproximativ 3.000 de lei, potrivit declaraţiei sale de avere, dezvăluie G4Media.ro.

El a jucat la pariuri în timp ce îndeplinea funcţia de inspector la Consiliul Concurenţei, o instituţie-cheie a statului român care analizează modul în care companiile respectă legislaţia pe concurenţă. Din noua sa funcţie, Canţăr va reprezenta interesele României în procesele cu Comisia Europeană în procese de sute de milioane de euro.

Mai mult, surse politice au declarat pentru G4Media.rodecizia de schimbare a lui Răzvan Horaţiu Radu nu are semnăturile cerute de lege.

Noul agent guvernamental este din Craiova și a profesat ca avocat în perioada 2011-2013, fiind suspendat la cerere de către Baroul Dolj. Pentru că a fost „înfipt” de partid la Consiliul Concurenței Dolj, conform declarației de avere din 2014. Asta după ce trăise din sinecurile date în diverse consilii de administrație de CJ Dolj controlat de PSD! Este fiul lui Mircea Canțăr, care conduce oficiosul PSD Dolj, Cuvântul Libertății, fostul Înainte, oficiosul PCR Dolj. Mircea Canţăr editează ziarul “Cuvântul Libertăţii” din Craiova, o publicaţie apropiată PSD şi, mai ales, cuplului de politicieni care conduc PSD Dolj, Lia Olguţa Vasilescu – Claudiu Manda. De altfel, ziarul este abonat la contracte finanţate de autorităţile locale din bani publici, potrivit declaraţiei de interese.

Mama lui Costin-Radu Canțăr a fost judecătoare. El s-a remarcat prin cel mai slab punctaj obținut la Universitatea din Craiova, în cadrul Facultății de Drept, la acordarea burselor doctorale!!!

Canțăr are doar 32 de ani.

În 2016 a participat la un concurs al Ministerului Afacerilor Externe de admitere în Corpul diplomatic şi consular al României, însă a fost respins la testul grilă. Rezultatul a fost menținut și după contestație.

Canțăr este la numărul 18:

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE / Care sunt cele cinci state care ar fi votat împotriva Laurei Codruţa Kovesi

2 „Grupul Mykonos” conduce din umbră România. Dăncilă, un pericol pentru siguranța națională!

3 Tic-tac! Un important om politic va fi deconspirat ca slugă a Securității! Campania pentru prezidențiale va să…

4 HOPA! Cu o zi înainte de plecarea în SUA, Dăncilă modifică Legea Dragnea / Vâlcov pentru gazele din Marea Neagră…

5 RoMAFIA / Judecătoarea lui Dragnea a decis să amâne pronunțarea în dosarul Teldrum / Asta ar putea duce la DECESUL…

recomandări

Te ia DNA: Vasile Blaga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă