Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem şi Kendrick Lamar, pe scenă în pauza de la Super Bowl 2022

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem şi Kendrick Lamar, pe scenă în pauza de la Super Bowl 2022

Rapperii californieni Dr. Dre, Snoop Dogg şi Kendrick Lamar, alături de Mary J. Blige şi Eminem, vor cânta în show-ul din pauza viitorului Super Bowl, care va avea loc la Los Angeles în februarie 2022, a anunţat Liga profesionistă de fotbal american (NFL), informează AFP.

Această pleiadă de staruri, alcătuită din legende ale hip-hop-ului în principal de pe coasta de vest a Statelor Unite - Eminem este din Detroit şi doar Mary J. Blige, singura femeie, s-a născut la New York - se doreşte a fi potrivită pentru publicul din marele oraş californian, care va găzdui pe 13 februarie finala campionatului de fotbal american pentru prima dată din 1993.

Cei cinci artişti au în total 43 de premii Grammy, a declarat NFL într-un tweet.

Super Bowl, difuzat în sezonul viitor pe NBC, este cel mai urmărit eveniment al anului la televiziunea americană, în pofida unei audienţe în scădere de 96,4 milioane de telespectatori în 2021.

Din 2019, spectacolul de la pauză a fost produs de grupul Roc Nation, fondat de rapperul şi în prezent bogatul om de afaceri Jay-Z.

În prezent un magnat al muzicii, Dr. Dre, vechiul colaborator muzical lui Snoop Dogg, este responsabil pentru crearea tuturor starurilor care vor urca alături de el pe scenă.

În 2021, artistul canadian The Weeknd a animat spectacolul din pauză, după Jennifer Lopez şi Shakira în 2020.AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Mihaela Moise, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...