Dr. Monica Pop: Niciodată nu am fost susținută politic; îl voi da în judecată pe Tolontan

Dr. Monica Pop: Niciodată nu am fost susținută politic; îl voi da în judecată pe Tolontan

Managerul Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice, prof. dr. Monica Pop, a declarat miercuri că nu a fost niciodată susținută politic și că îl va da în judecată pe jurnalistul Cătălin Tolontan pentru "afirmații neadevărate".

Precizările au fost făcute în contextul apariției unui articol pe site-ul jurnalistului Cătălin Tolontan, în care se spune, printre altele, că Monica Pop "este cel mai longeviv director de spital din Capitală și a beneficiat de sprijinul parlamentarului PSD Florian Popa".

"Tot ce a scris cu susținerea politică nu este adevărat. Eu sunt managerul spitalului din 1993, timp în care au venit toate partidele la Ministerul Sănătății și nu am avut niciodată niciun fel de problemă politică, nici de susținere, nici de dorință de a intra în vreun partid", a declarat Monica Pop pentru AGERPRES.

Ea a susținut că îl va acționa în judecată pe jurnalistul Cătălin Tolontan pentru "afirmațiile nereale".

"Tot ce a scris acolo este neadevărat sau în orice caz singurul adevărat este că am spus că nu am fost susținută politic niciodată, iar dacă aș fi fost, nu cred că era vreo problemă, dar nu am fost. (...) Categoric, domnul Tolontan a făcut asta ca să îmi dea în cap pentru că mi-am permis să îl contrazic și să spun că ceea ce a zis azi dimineață este o isterie care va duce la morți pur și simplu, pentru că sunt pacienți care nu mai au încredere în spitalele românești și se duc acolo când nu mai au ce să facă colegii mei medici. Consider că este o acuzație de genocid lucrul acesta, pentru că isteria pe care a creat-o este reală în proporție de 25%, dar nici atât nu e adevărat", a spus Monica Pop.

Medicul a adăugat că în privința conflictului cu ANI există o hotărâre judecătorească. "Avem hotărâre judecătorească în ceea ce privește conflictul cu ANI și, mai mult decât atât, ANI mi-a plătit și despăgubiri", a punctat Pop.

AGERPRES/(A — autor: Florentina Ștefănescu, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…