Dragan Kobiljski, antrenorul de la SCM Zalău, dărâmat la locul unde fiica lui a fost ucisă în masacrul din Serbia FOTO, VIDEO

Dragan Kobiljski, antrenorul de la SCM Zalău, dărâmat la locul unde fiica lui a fost ucisă în masacrul din Serbia FOTO, VIDEO

Dragan Kobiljski, antrenorul sârb al echipei de volei SCM Zalău, și-a pierdut fiica în atacul armat de la Belgrad li a plecat imediat spre locul masacrului la aflarea veștii.

Dragan Kobiljski, îngenuncheat la locul tragediei. Captură TV

El a mers la locul tragediei și a plâns în genunchi după fiica sa, oferind imagini pline de încărcătură emoțională. Dragan Kobiljski și soția lui au încercat să se consoleze unul pe celălalt, după ce fiica lor în vârstă de doar 13 ani a fost una dintre victimele masacrului din Belgrad.

Adrian Feher, managerul echipei de handbal SCM Zalău, a oferit câteva detalii despre starea antrenorului Dragan Kobiljski. „Am primit un telefon de la el. Era extrem de dărâmat. Plângea… Mi-a dat nefericita veste. Mi-a spus că va pleca către Belgrad. Ne vom deplasa și noi la Belgrad pentru a participa la înmormântare”, a declarat Adrian Feher, la Antena 3.

Antrenorul de la Zalău și-a consolat minute bune soția. Captură TV

Antrenorul de la Zalău și-a consolat minute bune soția. Captură TV

„El a fost anunțat în primă fază că nu este găsită. I-a fost confirmat de acasă. Într-adevăr, fiica dânsului a fost ucisă și a plecat de urgență în Serbia”, a spus și Gabriel Terheș, directorul sportiv de la SCM Zalău.

În dimineața zilei de miercuri, un elev de 14 ani a intrat în școala privată la care învăța cu un pistol de 9 mm și a împușcat paznicul, eleva de serviciu și a intrat apoi într-o clasă și a mai ucis alte șapte persoane.

Criminalul în vârstă de doar 14 ani ar fi avut o listă cu persoanele pe care voia să le omoare, listă pe care polițiștii ar fi găsit-o asupra lui. Avea pe o foaie și schița școlii, iar atacul ar fi fost planificat cu o lună în urmă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...