Dragnea a parașutat-o pe NEVASTA lu' ȘTIRIPESURSE pe listele PSD. Amănunte PICANTE!

Dragnea a parașutat-o pe NEVASTA lu' ȘTIRIPESURSE pe listele PSD. Amănunte PICANTE!

Dacă vă întrebați de ce s-au înmulțit știrile bombastic pozitive cu Țărănoiul Penal de la Teleorman la știripesurse, știți, site-ul ăla care-l pupa la buci non-stop pe Ponta, preluându-i toate elucubrațiile, există o explicație. Nevasta lu' știripesurse, celebra Diana Tușa, a fost parașutată de Dragnea pe listele PSD. La eligibili, bineînțeles. De exemplu, pe data de 17 au fost cel puțin 5 știri cu Dragnea. E simplu, nu-i așa? 

Am pus câteva exemple mai jos. Și am și subliniat câte citiri au avut acele știri. Dar asta e presa din România... Deocamdată...

Flux24: Bombă în scandalul stenogramelor din PRU: Soţia patronului stiripesurse.ro a vrut să candideze pentru partidul lui Ghiţă şi Diaconu, dar a fost refuzată şi a fost preluată de Liviu Dragnea 

Informaţii bombă în scandalul presupuselor stenograme cu preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, difuzate în ultimele zile de siteul stiripesurse.ro deţinut de Iosif Buble, fost jurnalist la Antena 3, indică conform unor surse Flux24 adevărata motivaţie a materialelor de presă: promovarea soţiei patronului siteului pe un loc eligibil în viitorul Parlament.

Conform unor informaţii obţinute în exclusivitate de Flux24, soţia lui Buble, Diana Tuşa, fost membru PNL şi PNŢCD, a negociat cu PRU desemnarea pe un loc presupus eligibil în viitorul Parlament la alegerile din decembrie, dar a fost refuzată.

De aici a izbucnit supărarea lui Iosif Buble faţă de Bogdan Diaconu, cu care avea un contract de consultanţă materializat în mai multe materiale publicate în ultimul an pe siteul său pentru liderul PRU.

După negocierile eşuate cu PRU, Iosif Buble şi Diana Tuşa au mers la liderul PSD, Liviu Dragnea, care a fost de acord să o preia pe traseistă în schimbul sprijinului mediatic al stiripesurse.ro în campanie, au precizat în exclusivitate pentru FLUX 24 surse politice.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

3 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

4 Citiți ce va fi în Grecia!

5 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024