Dragnea acuză DNA-ul de incompetență: Eu am comis mult mai multe infracțiuni decât cele de care mă acuză ei!

Dragnea acuză DNA-ul de incompetență: Eu am comis mult mai multe infracțiuni decât cele de care mă acuză ei!

Liviu Dragnea da de pamant cu Kovesi si cu DNA, institutie pe care o acuza de incompetenta si lipsa de profesionalism, scrie  Ponturifierbinti.com .

Liderul PSD mai este de parare ca intr-o tara cu stat de drept functional, el ar fi ajuns de mult la puscarie, fara sa fie nevoie de crearea unei institutii speciale pentru cercetarea marilor corupti:

„Stiu ca aceasta Laura Codruta Kovesi si acest DNA, au inca destui fani in Romania, dar va spun sincer, pe mine unul nu ma impresioneaza deloc!

Pai de ani de zile ma freaca cu niste mizilicuri de dosare in care ba sunt achitat, ba primesc 2-3 ani cu suspendare, ba mi se amana procesele pe cate 7 ani. Pai asta inseamna justitie si stat de drept sau bataie de joc pe banii contribuabililor?

Pana ajung ei sa imi dea o condamnare cat de cat serioasa, s-ar putea sa ajung presedintele tarii si sa le dau eu condamnari. Nu radeti ca s-au mai vazut cazuri!

Pai eu am comis mult mai multe infractiuni decat cele pentru care ma acuza ei! Si stiti de ce? Pentru ca pot!

In loc sa ma intrebe de zecile de milioane de euro, bani negri, ei ma plictisesc cu niste amarate de alegeri in care am facut campanie murdara. Pai nu iti vine sa innebunesti?

Daca traiam intr-o tara cu stat de drept real si functional, eram de mult la parnaie pentru cateva zeci de ani de acum inainte. Dar aici sunt al doilea om in stat, in timp ce unii se bat cu pumnul in piept ca ei lupta impotriva coruptiei.

Eu cred ca nu mai e nevoie de alta dovada a incompetentei celor de la DNA!”

A declarat blazat Liviu Dragnea.

NOTĂ: Voi chiar credeți că ăsta este un pamflet?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…