Dragnea afirmă că remanierea guvernamentală nu va fi discutată în PSD nici săptămâna viitoare

Dragnea afirmă că remanierea guvernamentală nu va fi discutată în PSD nici săptămâna viitoare

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, susţine că o discuţie în interiorul partidului pe tema remanierii guvernamentale nu va avea loc mai devreme de două săptămâni.

El a declarat miercuri seară, într-o emisiune la România TV, că programul încărcat al premierului nu i-a permis să finalizeze evaluarea în această săptămână.

În acelaşi timp, liderul social-democrat a precizat că un grup de lucru din PSD va face o analiză a implementării programului de guvernare, iar rezultatele analizei vor fi transmise premierului, pentru a putea face propuneri de remaniere a miniştrilor cu rezultate slabe.

"Am avut o discuţie cu doamna prim-ministru săptămâna trecută şi mi-a spus, în mod corect, că săptămâna asta nu se poate ocupa în mod direct de evaluare. Nu săptămâna viitoare... Săptămâna viitoare nu vom avea nici Comitetul Executiv Naţional. Poate următoarea săptămână. Este apanajul dumneaei. Şi la partid este un grup de lucru care face analiza implementării programului de guvernare şi această analiză va fi transmisă doamnei prim-ministru, urmând ca în Comitetul Executiv Naţional să vină cu aceste propuneri, unde vom lua decizia", a precizat Dragnea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...