Dragnea: Ar trebui ca Iohannis să numească pe toată lumea în România

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, joi, că președintele Klaus Iohannis ar trebui să numească în funcție pe "toată lumea", întrebat de jurnaliști dacă șeful statului ar trebui eliminat din procedura de numire a procurorilor-șefi.

 "Eu cred că președintele Iohannis ar trebui să numească pe toată lumea în România, pe toată lumea", a declarat Liviu Dragnea.

Fiind întrebat despre afirmațiile deputatului independent Victor Ponta, potrivit cărora Liviu Dragnea i-ar fi rugat pe procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și pe fostul prim adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea, să-l ajute cu dosarul penal, președintele PSD a spus: "Asta e cam veche, am mai spus și aseară".

"Vă mai spun și dumneavoastră, eu am fost trimis în judecată de doamna Kovesi nici nu mai știu când, în ce lună, eu nu am întâlnit acea doamnă până la trimiterea în judecată și nici ulterior. Deci, nu aveam să mă rog de cineva neîntâlnindu-mă, iar dacă despre domnul Coldea știe că ar fi putut influența astfel de dosare cred că ar trebui să meargă la Comisia SRI și să spună aceste lucruri, nu pe Facebook", a declarat Dragnea.

"Mi-am apărat colegii din PSD și când aveau, și când nu aveau dreptate! Am cerut eu și am depus mărturie în favoarea lui Liviu Dragnea în Dosarul Referendumului / am plătit un preț scump în 2014 când Iohannis a venit cu lista liderilor PSD 'penali' de care eu nu am vrut să mă dezic! Poate asta a fost greșeala mea? Un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei și l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul penal — Liviu Dragnea! Și în timp ce se lupta pentru el însuși, sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi — niciodată! Că așa e Liviu — doar el contează!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, cea care-i conduce pe „anticovizi” la ambasada Rusiei este țiitoarea lui Voican Voiculescu

2 Cică imaginile acestea ar fi de azi-noapte, din Senatul României

3 PSD stă pe o bombă care ticăie / Ultimele măsurători indică un uriaș val de indignare la adresa fostului PCR

4 Rareș Bogdan dă cu parul: PSD este inamicul nr.1 al României / Discriminăm 99% din populație pentru a proteja re…

5 Secretarul general al PNL Olt a ajuns la spital, cu mari probleme de respirație, la două zile după ce a refuza…